Upplevelseresor är egentligen inget nytt koncept. Titta bara på de resor vi sedan länge haft till alperna liksom de till olika kurorter. Faktum är att Baden- Baden (kurort i Tyskland) , var mycket populärt att bevista redan av romarna.

Tillhör du de shopping sugna kan en helt vanlig storstadsresa locka, men tillhör du de som vill uppleva saker, kanske en upplevelseresa passar dig bättre. Det finns en mängd olika typer av resor, så det borde absolut finnas något som passar dig.

För dig som är intresserad av djur och natur, finns det resor i den kategorin. Du kan åka på safari i Afrika till exempel. Tänk att få uppleva och se lejon, elefanter och alla andra djur som lever på savannen.

Tycker du om mat så kanske en gourmetresa passar dig alldeles utmärkt. På dessa resor brukar mat och vin sammanflätas med att få uppleva landskapet, ofta till fots eller med cykel.

Från kust till kust på en road trip i USA eller kanske du hellre vill köra runt i Nya Zeeland eller Australien. Här har du en resa där du kan bestämma vart du vill åka och hur länge du vill vara där, inom ramen av den tid du har resan. Ett äventyr som kan platsa på flera olika ställen i världen.

Reseledaren
info@customdesign.se