Ofta när man åker på en resa så får lite välja ett tema på den. Man åker kanske på en charterresa till en plats som framförallt består av sol, bad och paraplydrinkar. Kanske åker man till en storstad som London, då är det framförallt just stads-sightseeing man ägnar sig åt. Inget fel med detta. Men här ska du få ett tips om hur du kan göra både och.

Den gröna ön med det svarta ölet

Du kanske redan efter rubriken har räknat ut vilket land det är som åsyftas. Det är Irland, den gröna ön med det svarta ölet som då förstås är Guinness – en av Irlands nationaldrycker. Irland är perfekt på så sätt att du kan faktiskt uppleva storstaden Dublin och samtidigt utan att sitta alltför många timmar i buss eller bil, också uppleva den delen som ger upphov till smeknamnet.

Att koka ihop en sådan resa själv är lite jox och bök, men går alldeles utmärkt. Men det finns ett än bättre alternativ. Researrangören Reseshopen har kokat ihop en perfekt mix med just ovanstående beskrivning. Du kommer både att få möjlighet att besöka Guinnessbryggeriet såväl som en tur till sydvästra Irland och Cliffs of Moher där du får se en helt annan typ av natur än den du ser i Dublin, och mycket mer därtill!

Reseledaren
info@customdesign.se