Ibland kan det vara skönt att bara dra iväg en helg, när man känner att man behöver ett litet avbrott ifrån vardagens bestyr. Av den anledningen kommer här några tips på spännande weekendresor.

Stockholm

Vår svenska huvudstad är ett bra alternativ för en helgresa. I Stockholm finns ett stort utbud av shopping, nöje och kultur samtidigt som staden också är en av världens vackraste huvudstäder, framför allt under sommaren.

Köpenhamn

Den danska huvudstaden är perfekt för en weekend då här finns mycket att både se och göra. För alla shoppingfantaster är gågatan Ströget en självklarhet. Utöver detta hittar man i Köpenhamn även till exempel mysiga Nyhavn samt klassikern Tivoli, som passar såväl stora som små.

Berlin

Endast ett par timmar bort hittar man en av Europas mest spännande och intressanta städer, nämligen Berlin. Här finns gott om saker att göra om man vill ha en fullspäckad weekend. Förutom en mängd intressanta museer och andra sevärdheter, som Berlinmuren och Brandenburger Tor, bjuder den tyska huvudstaden också på bra shopping och ett rikt kultur- och nöjesliv, bland annat i form av den hippa stadsdelen Kreuzberg.

Reseledaren
info@customdesign.se