Det är inte alltid som semestern blir så där lyckad som man hade tänkt sig. Det kan vara inställda flygresor eller väder som ställer till det. Det gäller inte att bli irriterad och sura för att något går fel. Ett tips är att om det inte går att göra något åt så får man acceptera och försöka hitta på något som gör att det blir så trevligt som det bara går.

Sitter man i en stuga och regnet öser ner så får man försöka hitta på aktiviteter inomhus som gör att tiden går. Förr eller senare så kommer vädret att förändras till det bättre och ni kan fortsätta med era planerade utomhus aktiviteter. Det finns garanterat saker som går att hitta på nätet som man kan syssla med under någon timme. Vill man inte spela på nätet så kanske en bok kan läsas och få tiden att gå.

Kolla upp om det kanske finns aktiviteter i närheten som ni kan åka på som är inomhus. Det kanske kan finnas saker att uppleva där man inte behöver vara utomhus. Samtidigt så har ni semester och ingen vad vi vet har tagit skada av inte hitta på något. Gör upp en eld i kaminen och ta tillvara på tiden tillsammans. Laga lite god mat och njut av denna. Låt inte ett regnoväder förstöra er semester. Det kommer att skina upp, frågan är bara när.

Reseledaren
info@customdesign.se