Vi är nog några stycken som suttit på en flygplats och funderar på vad man ska hitta på i väntan på flyget. det kan var att man mellanlandat och har flera timmar innan nästa flyg ska avgå. Det kan också vara så att det blivit något fel så man blir tvungen att vänta tills nästa flyg avgår på grund av olika anledningar.

Vårt bästa tips

Vårt första och allra bästa tips är att inte involvera sig i något so tar allt för lång tid och uppmärksamhet så man missar sitt flyg. Se till att lokalisera var er gate är så ni vet exakt var ni ska kliva ombord på ert flyg. Håll också ögon och öron öppna om eventuella förändringar med flygtider eller byte av gate.

Nöjen i mobilen

Leta upp en så kallad Hot Spot med gratis nätverk och surf kan vara en fördel så slipper ni nyttja ert befintliga telefonabonnemang och slösa surftid. Telefonen är ett bra verktyg till att fördriva tiden med. Leta upp någon trevlig spelautomat där ni med hjälp av en massa free spins kanske kan vinna för att utöka semesterkassan eller liknande.

Gott och nödvändigt

Äta bör man annars… är det ett gammalt ordspråk som lyder. Leta upp någon trevlig restaurang på flygplatsen för att äta något gott. Det är nödvändigt att få i sig mat och det kan vara ett trevligt tidsfördriv att sitta på en restaurang och äta samtidigt som man kan sitta och titta på andra resenärer som vandrar fram och tillbaka.

Reseledaren
info@customdesign.se