Vill du få ut det mesta möjliga för semesterpengarna kanske camping är någonting för dig och din familj.

Camping har på senare tid blivit allt populärare igen skriver Aftonbladet som också skriver att camping länge varit töntsstämplat men nu åter har blivit ett trendigt sätt att fira semestern på.

Idag finns det ett stort utbud av husbilar i alla möjliga modeller. Både stora och små, lyxiga och enkla går att hitta på marknaden. Kanske är det komforten av ett eget litet hem, och utrustning som internetuppkoppling via campingplatsernas trådlösa nätverk, några av anledningarna till att populariteten ökat. Många barnfamiljer väljer att stanna vid en och samma camping år efter år. Då fungerar ofta husbilen som en sommarstuga ungefär. En av fördelarna att återkomma till samma ställe är man lär känna alla andra som brukar återkomma samt att barnen får kompisar som de kan leka med.

De senaste åren har campingplatserna satsat mycket resurser på fritidsaktiviteter och underhållning vilket innebär att det finns hur mycket som helst för en familj att göra. Det finns till och med en hoppborg för de mindre barnen.

Upptäck landet med husbil

Sverige har en fantastisk miljö och det kan ju knappast finnas ett bättre sätt att upptäcka vårt avlånga land än med husbil. Höga Kusten är en ofta förbisedd pärla som missas till förmån för skärgården och västkusten. Mosjöns camping som ligger 18 kilometer norr om Örnsköldsvik är beläget i ett naturskönt område vid Höga Kusten.

Besöker du den här campingen har du nära till Höga kustens alla friluftsaktiviteter. Du parkerar med din husbil eller husvagn alldeles nära Mosjön där även badmöjligheter finns. I sjön finns även inplanterad fisk om du är intresserad av att fiska.
Det gäller dock att vara ute i god tid när du bokar din campingplats. Platserna går åt snabbare än du tror.

Reseledaren
info@customdesign.se