Man lätt påstå att England är moderlandet för fotbollen då det redan 1863 skapades regler som vi fortfarande använder oss av runt om i världen. Det var The Football Association i England som skapade de ramar som vi kan se idag inom all fotboll.

England är lika med fotboll

Att åka till England för att se fotboll är något som alla fotbollsintresserade borde göra någon eller några gånger i livet. Att på ett fullsatt Anfield få se sitt favoritlag Liverpool göra upp mot Manchester City och tillsammans med 45.000 andra. Och att få sjunga ”You’ll never walk alone” med en matchtröja från Sam Dodds på sig är något som kommer att slå det mesta som man fått uppleva hittills. Engelska Premier League är världens största liga och det vallfärdar fans världen över för att få uppleva dessa matcher på någon av de stora arenorna runt omkring i England.

Andra trevliga upplevelser

Även om fotbollen står i centrum så finns det andra trevliga upplevelser när man besöker exempelvis Manchester för att se en fotbollsmatch på Anfield. Förmodligen så har man tid för att se Northern Quarter, en av de hetaste stadsdelarna i Manchester. Det finns massor med trevliga restauranger, barer och caféer. Men också små härliga butiker. Är man intresserad av konst så finns det mycket streetart i denna del av Manchester. Det kan lätt gå en hel dag i Northern Quarter.

Tre timmar till London

Med tåget så är ni i London på tre timmar. Med Virgin Trains så tar ni er till London på ett smidigt sätt. Väl i London så kanske ni behöver mer än en dag för att hinna uppleva allt som ni önskar. Det kan vara en båttur på Themsen, gå i Harry Potters fotspår eller åka upp i London Eye och bli hänförd av den utsikt man får därifrån. Det finns som sagt att göra i flera dagar om man så önskar.

Reseledaren
info@customdesign.se